over ons

Sport BSO Bommelerwaard is een kleinschalige BSO gevestigd in Zaltbommel en gericht op Sport en Spel. Op 5 september 2016 zijn Tanja en Mark van der Kooi de Sport BSO begonnen. Op dit moment zijn er 4 vaste pedagogisch medewerkers in dienst, Bas, Sharon, Bente en Jip. Sjors werkt ook op de Sport BSO. Hieronder stellen zij zich aan jullie voor.

Bas
Mijn naam is Bas Noorloos, ben 25 jaar oud en kom uit het pittoreske dorpje Poederoijen. Ik ben als een eBas Noorlooscht dorpskind opgegroeid, en daarom staat het vrije spelen bij mij hoog in het vaandel. In de afgelopen 10 jaar dat ik zelf als lesgever/trainer in verschillende sporten actief ben geweest, heb ik een hoop geleerd . Ook ben ik zelf een fanatieke sporter en ben dan ook veel onderweg voor mijn sport: Skeeleren.

Als lesgever/activiteiten begeleider vind ik het bijzonder mooi om kinderen in de sport bezig te zien. Welke sport dat dan is, maakt mij persoonlijk niet uit. Als de kinderen maar bezig zijn en een glimlach op hun gezicht hebben. De glimlach van een kind, is voor mij een kroon op mijn werk. Ik vind het bijzonder om kinderen iets te kunnen en mogen leren en ze daarin ook te zien groeien. Dat is dan ook mijn doel tijdens de Sport BSO. Spelenderwijs leren!

Met vriendelijke, sportieve groet en een high five voor de kinderen,

Bas Noorloos

Sharon Hahnraths

Hallo! Mijn naam is Sharon Hahnraths en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit het Limburgse Heerlen en vond het van jongs af aan leuk om te sporten en te bewegen. Vroeger was dit dansen en was ik fanatiek in de turnwereld. Ook ging ik graag zwemmen, hardlopen en fitnessen met vriendinnen. Nu doe ik het iets rustiger aan houd ik mij vooral bezig met hiphop dansen.

Mijn karakter is vooral lief en behulpzaam, twee eigenschappen die er samen met mijn passie om te bewegen voor gezorgd hebben dat ik psychomotorische therapie ben gaan studeren. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd en als snel kwam ik een vacature bij de sport BSO tegen.
Nu woon ik in Zuilichem en werk ik al weer een tijdje met veel plezier bij de sport BSO. Ik zie het als een mooie uitdaging om mijn enthousiasme en plezier in bewegen over te brengen op de kinderen en hen op die manier een middag te bezorgen.

Jip Rooijens
Mijn naam is Jip Rooijens, ik ben 19 jaar oud en kom uit Zaltbommel. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen in Tilburg gevolgd. Op dit moment geef ik training bij N.I.V.O Sparta aan de Jo14-1, mo15-1, keepers en ik voetbal zelf nog in het 3de van N.I.V.O Sparta.

Het leukste aan lesgeven vind ik dat ik de kinderen iets kan leren en dat de kinderen het naar hun zin hebben tijdens het sporten. Kinderen die met hun lach een nieuwe sport ontdekken is één van de mooiste dingen die er is en als ik daar een onderdeel van mag zijn vind ik dat fantastisch. Daarom is het heel fijn dat ik nu onderdeel ben van de Sport BSO!

Met sportieve groet,

Jip Rooijens

Sjors Katerberg
Hee! Mijn naam is Sjors Katerberg en ik ben 17 jaar (bijna 18 😊) Ik ben geboren en getogen in Zaltbommel als een echte sporter. Van jongs af aan ben ik bezig met vooral voetbal, maar ook andere sporten. Daarom vind ik het leuk om kinderen allerlei sporten te laten ontdekken.

Naast al het sporten ben ik een rustig persoon, die overal plezier uit wilt halen. Vooral het plezier wil ik meegeven aan de kinderen, zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. Ik hoop nog veel leuke en sportieve middagen te hebben op de BSO.

Met sportieve groet,

Sjors Katerberg