Locatie

Sport BSO Bommelerwaard is gevestigd op het sportcomplex de Watertoren in de kantine van N.I.V.O. Sparta. Dit gloednieuwe sportcomplex biedt alle ruimte aan onze BSO om een heerlijke middag na school te beleven.

Kantine
We hebben een deel van de kantine van N.I.V.O Sparta tot onze beschikking. De kinderen worden opgevangen in de sponsorhome. Hier eten en drinken we met elkaar. Wij willen een gezonde leefstijl stimuleren, daarom krijgen de kinderen bij ons verantwoorde tussendoortjes. De kantine wordt zo ingericht dat de kinderen zich buiten het sporten om ook prima kunnen vermaken.

Sportveld
Wij zijn zoveel mogelijk buiten met de kinderen. De sporten vinden vooral plaats op het nieuwe kunstgrasveld. Het voordeel van het kunstgrasveld is dat het niet drassig wordt en ook snel droog is als het geregend heeft. Elke week staat bij ons een andere sport centraal, zodat de kinderen in aanraking komen met verschillende sporten.De verschillende sporten vragen verschillende vaardigheden, zodat de kinderen zich op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen.

Sporthal
Met name in de winter zullen we ook regelmatig in een sportzaal te vinden zijn, zodat we ook een aantal binnensporten kunnen aanbieden.
Kantine Nivowatertoren20160913_164709